• Werken in het onderwijs

Op vrijdag 29 september zijn er weer vijf diploma’s uitgereikt van de ATTC-opleiding tot leidinggevende in het funderend onderwijs. Dit is een tweejarige post-hbo opleiding voor docenten en leerkrachten met leidinggevende ambities. De diploma-uitreiking vond plaats op International School Hilversum.

Deze schoolleidersopleiding is een aantal jaar geleden geïnitieerd door Alberdingk Thijm Scholen om leerkrachten en docenten de kans te geven zich te ontwikkelen en door te stromen in de eigen organisatie. Ook deelnemers van andere scholenorganisaties weten de weg naar het ATTC te vinden.

 geslaagden-september-2023.jpeg

(Boven, v.l.n.r.: Taco Visser (docent ATTC Module-Missie-visiegericht leidinggeven) Mika van Breemen (BS Bernardus), Irit Rossberg (Paulusschool), Diana van Amstel – van Leeuwen (Junior Campus/Wilgetoren), Hanneke Kuijer (St. Antoniusschool), Fred Timmermans (docent ATTC Module-Strategisch management, financiën en beheer) Onder v.l.n.r.: Babs de Graaff (Rector ATTC), Simone Bannink (de Wilgetoren), Jiri Oen (docent ATTC Module-Leidinggeven aan innovatie met ICT).

Interesse in deze ATTC-opleiding?
Klik op de link.

Meer informatie