Alberdingk Thijm Opleidingsschool (ATOS) heeft per februari 2022 plaats voor:

Stagiaires VO – verschillende vakken

Als docent(e)-in-opleiding van de Hogeschool Utrecht, UU of de HKU heb je vast ook je eigen ideeën over lesgeven. Over hoe je kinderen wilt inspireren en wegwijs maken in de lesstof én de wereld om ons heen. Bij Alberdingk Thijm Scholen staan we daar zeker voor open! Omdat wij geloven dat jouw eigen wijze van lesgeven bijdraagt aan de kwaliteit, afwisseling en enthousiasme in de klas. Daarnaast ondersteunen we je op tal van gebieden, zodat je nog meer succes én plezier uit je stage haalt.

Waar gaat het jou om? Vertel het ons!

Als onderdeel van je sollicitatie, willen we ook graag weten waar het jou écht om gaat. In je vak en in de wereld. We vragen je dan ook om dit (naast je CV) met ons te delen, op jouw eigen wijze. We zijn benieuwd!

Wij werken als opleidingsschool intensief samen met de HU, HKU en UU. Studenten van deze instellingen hebben voorrang bij plaatsing. UU-studenten worden in principe via de UU geplaatst. Heb je nog vragen over de stage, over de school of over de Alberdingk Thijm Opleidingsschool (ATOS)? Neem dan gerust contact op de schoolopleiders via atos@atscholen.nl.