Stagiaires VO – verschillende vakken

Als docent(e)-in-opleiding van de Hogeschool Utrecht, UU of de HKU heb je vast ook je eigen ideeën over lesgeven. Over hoe je kinderen wilt inspireren en wegwijs maken in de lesstof én de wereld om ons heen. Bij Alberdingk Thijm Scholen staan we daar zeker voor open! Omdat wij geloven dat jouw eigen wijze van lesgeven bijdraagt aan de kwaliteit, afwisseling en enthousiasme in de klas. Daarnaast ondersteunen we je op tal van gebieden, zodat je nog meer succes én plezier uit je stage haalt.
Klik op de link hiernaast voor meer informatie! Ook voor de mogelijkheden om stage te lopen in het basisonderwijs.

Waar het om gaat

School als community
Een Alberdingk Thijm School is een community van leerlingen, medewerkers en ouders die samenkomen rond hun ideeën over menszijn en onderwijs. Zodoende ontstaat op elke school een eigen verhaal en een eigen identiteit. Van daaruit moedigen we jonge mensen aan om hun eigen koers te bepalen. Onderwijs is immers veel meer dan kennis en vaardigheden overdragen.
Lees verder
Na de basisschool

Leerlingen van Alberdingk Thijm basisscholen kunnen extra gemakkelijk doorstromen naar onze middelbare scholen omdat er vaak korte lijnen zijn.

Lees verder
International Minded

Meertaligheid en een blik op de wereld vanuit meerdere perspectieven. Dat krijgen leerlingen al vroeg mee. Op bijna alle basisscholen is er versterkt Engels.

Lees verder
Hart voor de THIJM-er

Voor THIJM-ers, onze medewerkers, is er een uitgebreid aanbod om fit en in balans te blijven. We bieden ruime ontwikkelkansen.

Lees verder
Creatieve technologie

Technologie is overal om ons heen. Leerlingen leren niet alleen op jonge leeftijd met een eigen device om te gaan. Ook zijn er volop mogelijkheden voor programmeerlessen.

Lees verder