Blijven groeien, inspirerende studiedagen, goede begeleiding van af het begin, elkaar ontmoeten op het zomerfeest, en state of the art ICT voorzieningen op de eigen school en in ons Techspace. En wil je een keertje bijpraten met je teamgenoten over de lange termijn visie van jouw school of een nieuwe rekenaanpak? In het Buitenhuis in 's Graveland heb je rust en alle ruimte ervoor. Nieuwsgierig? Check de vacatures.

Een meester die leuke grapjes maakt

Grappig... alle kinderen vinden humor belangrijk voor een docent. Logisch, want les moet óók leuk zijn. Samen grapjes maken is een mooie manier om de energie in de klas positief te houden. En om taaie kost toch licht verteerbaar te maken. Zodat kinderen met nóg meer plezier de lesstof eigen maken. Want #DAARGAATHETOM. Kom je ook bij ons werken?

Kijk op werkenbij.atscholen.nl 

Een juf die lief is. 

Vertrouwen en zorgzaamheid vormen de basis voor een fijne band. En die band heb je nodig om veel van elkaar te leren. Bij Alberdingk Thijm Scholen is dat een randvoorwaarde. En voor onze juffen en meesters een vanzelfsprekendheid. Zij zijn er, voor elk kind. Met hart en ziel. Elke dag weer. Want: #DAARGAATHETOM. Kom je ook bij ons werken?

Kijk op werkenbij.atscholen.nl