Onlangs verwelkomde de International School Laren (ISL) haar 100ste leerling, vanuit Malta dit keer. In drie jaar tijd maakte de school een indrukwekkende groei door.

Misha Zenin uit Malta mag zich de 100ste leerling van de ISL noemen. Vlak voor de meivakantie werd hij samen met zijn ouders hartelijk onthaald; met bloemen en klompsloffen en belangrijker, met veel enthousiasme van zijn klasgenoten in grade 7, het onderwijsteam en de overige leerlingen van de school. 

Bruisende internationale school
Gehuisvest in het schoolgebouw van Laar & Berg aan de Langsakker 4 in Laren, maakt de ISL  momenteel een indrukwekkende groei door: waren er drie jaar geleden nog slechts 17 leerlingen in een klaslokaal, in augustus wordt er met 125 leerlingen gestart, verdeeld over vijf verschillend leerjaren, zowel in het Middle Years Program als het Diploma Program. De ISL is een bruisende, internationale gemeenschap, met een volledige accreditatie van de International Baccalaureaat Organisation. Leerlingen, afkomstig uit alle hoeken van de wereld voelen zich hier veilig en op hun plek. Precies zoals Misha het verwoordde: “De leerlingen op de ISL zijn zo aardig, ik wil hier niet meer weg!” 

100ste leerling isl